Het is niet voor iedereen even makkelijk om altijd in shape te zijn. Het vergt ook behoorlijk wat tijd en energie om er altijd goed uit te zijn. Sporten is daarbij niet alleen het enige dat belangrijk is. Een juist voedingsschema kan je hier nog meer bij helpen. Voeding is eigenlijk het belangrijkste in het proces van in shape zijn. Natuurlijk heeft iedereen een eigen gedachte bij in shape zijn, maar over het algemeen praten we hier over een gezond en strak lichaam. Je kunt op verschillende manieren trainen. Hieronder lees je over twee apparaten die je kunnen helpen om in een goede shape te komen! 

Slim Cycle

De Slim Cycle is een geweldig apparaat die je thuis kunt gebruiken voor het sporten. Het apparaat beschikt namelijk over drie verschillende functies. Je kunt er mee fietsen, wat goed is voor de benen en als cardio gezien wordt. In deze stand is het een hometrainer. Het apparaat kan als ligfiets ingesteld worden en daarnaast heeft het twee handvaten waarmee je het bovenlichaam kan trainen. Doordat het apparaat op drie verschillende manieren gebruikt kan worden, kun je eigenlijk je hele lichaam trainen. Je hoeft hiernaast geen andere apparaten in huis te halen en dat scheelt in de ruimte. De Slim Cycle is een fijn apparaat waarmee je dus al veel verschillende oefeningen kan doen. Een ander fijn thuis apparaat is een Vibroshaper. 

Wat is een Vibroshaper?

De Vibroshaper is een soort trilplaat die je lichaam helpt je spieren te versterken en calorieën te verbranden. Je kunt op dit apparaat allerlei verschillende oefeningen uitvoeren. Door het trillen in combinatie met oefeningen zoals opdrukken, crunches of gluten bridge verbrand je binnen een snelle tijd veel calorieën. Je hoeft er maar 10 minuten per dag op te staan om genoeg te verbanden en snel in shape te komen. Het apparaat heeft ook nog 2 kabels met handvaten erbij zodat je ook je armen en schouders kunt trainen. Door de vibraties die diep tot in de spieren doordringen, zal je sneller vet verbranden en een strakkere huid krijgen. Daarnaast zal je meer spieren krijgen en dus sterker worden.  

Deze twee apparaten zullen je lichaam sterker, beter en gezonder maken. Naast het gebruiken van de apparaten is een goed voedingspatroon aan te raden. Daarmee zal je extra snel vet verliezen en afvallen wanneer dit je doel is. Je kunt met de apparaten ook heel goed spieren opbouwen. Daarvoor is een Surplus dieet aan te raden. Voor meer voedingsinformatie kun je terecht bij een voedingsdeskundige.