Geef je huis extra sfeer door een voordeur te kiezen die perfect bij de uitstraling van jouw huis past. Een buitendeur is belangrijk in het aanzicht van jouw woning. Als een voordeur mooi bij de stijl van de rest van het huis past, is het een echte blikvanger. 

Hier moet je op letten bij het kopen van een voordeur 

Het is belangrijk om eerst te weten hoe groot de deur moet zijn. Daarna bepaal je de draairichting van de deur. En let op: dit gaat net iets anders dan bij het bepalen van de draairichting van een binnendeur. Een belangrijke zaak bij een voordeur is natuurlijk veiligheid. Bij Lundia kun je kiezen uit verschillende veiligheidspakketten met veiligheidsbeslag. Zo kun je als extra optie ook nog een brievenbuspakket toevoegen. 

Klassieke buitendeuren

Houd jij ook van traditionele lijnen, glas-in-lood en een authentieke uitstraling? Ga dan voor klassieke buitendeuren! Je herkent de klassieke deur aan de strakke lijnen en eenvoud. Deze zorgen voor een statige uitstraling aan je huis. Je hebt de keuze uit verschillende roosterpakketten en glassoorten. Zo past er altijd wel een deur perfect bij jouw woning. 

Moderne buitendeuren

Als je een modern, strak huis hebt, past een moderne buitendeur perfect bij de rest van het huis. Deuren met strakke lijnen en een strakke vormgeving passen mooi bij de stijl van de rest van jouw huis. Houd er rekening mee dat niet alle moderne buitendeuren plek hebben voor een ingebouwde brievenbus. 

Landelijke buitendeuren 

Bij een karakteristiek huis passen landelijke buitendeuren die de sfeer van het huis behouden. Bij duo-deuren kunnen de boven- en onderkant van elkaar gescheiden worden geopend. Voor een echte landelijk uitstraling kun je bijvoorbeeld kiezen voor een onbehandelde vurenhouten tuindeur of een massief hardhouten deur. 

Tijdloze buitendeuren

Trends zijn leuk, maar soms wil je gewoon iets dat voor langere tijd past in jouw interieur of exterieur. Dankzij het design van tijdloze buitendeuren gaan die deuren nooit vervelen. De eenvoud en de simpele kleuren gecombineerd met de beste kwaliteit, zorgen ervoor dat je geen spijt krijgt van een nieuwe tijdloze deur.