Nu thuiswerken de nieuwe norm is geworden, zijn we steeds vaker op zoek naar creatieve manieren om een fleurig thuiskantoor te creëren. Wil jij jouw kamer omtoveren tot een sfeervol thuiskantoor? Geef jouw werkplek een artistieke touch! In dit artikel geven we je handige tips: van kunst kopen tot schilderijen huren.

Een sfeervolle thuiswerkplek 

Ben jij benieuwd naar de allernieuwste interieurtrends van 2022? Laat je inspireren door mindful shopping, het kopen van decoraties en meubels met een lange levensduur. 

Mindful shopping 

Allereerst moet jouw werkplek een aangename plek zijn waar jij ongestoord aan de slag kunt gaan. Om je woning een duurzame uitstraling te geven, is het toevoegen van kunst een echte must. Volgens de woontrends van het hippe Deense meubelmerk SOFACOMPANY smelten art & design in 2022 volledig samen in de woning. 

Laat je zintuigen inspireren door de meest verrassende werken. Want wat is er nu leuker dan voor jouw eigen thuiswerkkantoor een gloednieuw kunstwerk uit te zoeken? 

Kunst kopen

Een nieuw kunstwerk kan een echte aanwinst zijn voor jouw werkplek. Het is nét dat stukje extra wat jouw thuiskantoor compleet maakt! Als je op zoek bent naar de finishing touch, is het vooral de kunst om rekening te houden met de inrichting van jouw interieur én woning. Wanneer jouw kantoor een klassieke uitstraling heeft, is het natuurlijk wel zo mooi als deze stijl is doorgevoerd in het kunstwerk.  

Eigen stijl

Kunst creëert rust en zorgt voor een bijzondere sfeer, waarin je op een originele manier jouw eigen stijl kunt laten doorschemeren. Bovendien onderscheidt jouw kantoor met kunst zich van het typische thuiskantoor, waar weinig tot geen aandacht wordt gegeven aan voor de inrichting en de omgeving.

Kunst kopen met collectietegoed

Als je op zoek bent naar handige tips om het betaalbaar te houden, biedt het lenen van kunst uitkomst. Kunstuitleen Zwolle biedt de mogelijkheid om mooie en betaalbare schilderijen aan de muur te kopen, zonder daar veel voor te betalen. Bijvoorbeeld door de mogelijkheid om kunstobjecten te lenen. Hierbij kies je een werk uit dat je graag zou willen kopen en betaal je slechts drie procent van de waarde per maand. Op deze manier kun je op een hele slimme manier maandelijks spaartegoed opbouwen, zodat je op een voordelige manier het kunstwerk aankoopt en uiteindelijk zelf aan de muur kunt hangen. 

Look & feel 

Of je nu voor abstracte kunstwerken of realistische stukken kiest: met een eigentijds kunstwerk kun je jouw thuiskantoor een hele moderne look en feel geven. Wil jij van je huis een thuis maken en heb je behoefte aan professioneel advies? Raadpleeg een kunstspecialist en maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek!